Locatie Almelo

Zorghart Twente is een thuiszorgorganisatie die zich richt op de multiculturele samenleving in Twente. In Nederland leven we met verschillende culturen, waarbij de zorgvragen complex kunnen zijn vanuit het verleden en de barrière rondom de taal. Zorghart Twente richt zich op specifiek de taal en cultuur van de cliënt, waarbij de Nederlandse taal en cultuur de basis vormt. Zorghart Twente beschikt over professionele medewerkers die de taal en cultuur van de doelgroep kent, waardoor we de juiste ondersteuning kunnen bieden van de multiculturele doelgroep en zodat een veilige omgeving gecreëerd wordt waarbinnen de cliënt geleidelijk aan kan participeren in de maatschappij.

Adres

Welkom op de locatiepagina van Zorg Hart Twente! Onze locatie bevindt zich op Ootmarsumsestraat 134 in Almelo. Bij ons kunt u terecht voor persoonlijke zorg en ondersteuning.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@zorgharttwente.nl of bel naar 06 51096417.

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. We staan graag voor u klaar en helpen u met alle zorgvragen die u heeft.

Vragen over Zorghart? 

Heb je hulp nodig of een vraag? Vul dan het contact formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact op.